Αποστόλου Παύλου 36, 20131 Κόρινθος Κορινθίας

Βελτιώνουμε τις ζωές σας, ένα χαμόγελο τη φορά!
Τηλέφωνο Επικοινωνίας

+2741074277/+6946009835

Είμαστε Ανοιχτά

Δευτέρα-Σάββατο: 9:00 Π.Μ. - 5:00 Μ.Μ. Κυριακή: Κλειστά

Κλείστε Ραντεβού

Κερδίστε πίσω το λαμπερό σας χαμόγελο!

Υπηρεσιες

previous arrow
next arrow
Slider

Υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και τεχνογνωσίας

Στο ιατρείο μας θα συναντήσετε τις πιο άρτιες και εξελιγμένες υπηρεσίες Οδοντιατρικής, Χειρουργικής Οδοντιατρικής, Ενδοδοντίας, Παιδοδοντιατρικής, Περιοδοντίας, Λεύκανσης, Αισθητικής Οδοντιατρικής.

Συνεργαζόμαστε με διακεκριμένους επιστήμονες, με πλούσιες σπουδές και αναγνωρισμένη και μεγάλη εργασιακή εμπειρία, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στην ενότητα Ομάδα

Οι Υπηρεσίες μας

Ποιοτικές οδοντιατρικές υπηρεσίες με στόχο τον άνθρωπο

Προσθετική

Σήμερα η προσθετική αποκατάσταση διακρίνεται σε ακίνητη, σε κινητή και στα εμφυτεύματα καθώς και σε συνδυασμό των παραπάνω. Κινητή προσθετική είναι η χρήση προσθέσεων που αφαιρούνται από το στόμα, δηλαδή ολικές ή μερικές οδοντοστοιχίες (κοινώς μασέλες ή μασελάκια).

Προσθετική

Ακίνητη προσθετική είναι οι στεφάνες (θήκες) και οι γέφυρες που στηρίζονται και συγκολλούνται στα υπάρχοντα δόντια αφού πρώτα γίνει η κατάλληλη προετοιμασία των δοντιών αυτών.

Ορθοδοντική

Υπάρχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται να ισιώσετε το χαμόγελό σας με ορθοδοντικές θεραπείες: Διάφανοι νάρθηκες ``Αόρατα`` σιδεράκια Διάφανοι νάρθηκες

Ορθοδοντική

Ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσετε ένα νέο ελκυστικό χαμόγελο είναι να συναντηθείτε μαζί μας. Συμβουλευτείτε την οδοντιατρική μας ομάδα και μπορούμε να διερευνήσουμε τις επιλογές σας για ορθοδοντική φροντίδα.

Ενδοδοντία

Η ενδοδοντική θεραπεία είναι μία διαδικασία με στόχο να σωθεί ένα δόντι με μολυσμένο, κατεστραμμένο ή νεκρό πολφό (νεύρα και αγγεία του δοντιού).

Ενδοδοντία

Η ενδοδοντική θεραπεία, κατά τη διάρκειά της δεν πονάει, αφού πάντα γίνεται η απαραίτητη τοπική αναισθησία της περιοχής. Πόνος μπορεί να εμφανισθεί ενδιάμεσα στα ραντεβού της ενδοδοντικής θεραπείας και συχνά είναι εύκολα ανεκτός.

Περιοδοντολογία

Με τον όρο περιοδόντιο, δηλαδή γύρω από το δόντι, εννοούμε τους ιστούς που περιβάλλουν και στηρίζουν το δόντι στη θέση του. Οι ιστοί αυτοί είναι τα ούλα, οι ίνες του περριριζίου, το οστό των φατνίων της γνάθου και η οστεϊνη της ρίζας του δοντιού.

Περιοδοντολογία

Η περιοδοντολογία είναι η ειδικότητα της οδοντιατρικής που ασχολείται με την θεραπεία των νόσων του περιοδοντίου και την χειρουργική ανάπλαση τους στη περίπτωση που αυτοί καταστραφούν.

Λεύκανση

Το χαμόγελό σας είναι ο τρόπος για να χαιρετάτε τον κόσμο. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό με την αυτοπεποίθηση που σας δίνει ένα πιο όμορφο χαμόγελο. Μόνο οι επαγγελματίες οδοντίατροι έχουν πρόσβαση στην επαγγελματική λευκαντική δύναμη της Philips Zoom.

Λεύκανση

Με τόσα πολλά διαφορετικά προϊόντα λεύκανσης στην αγορά, είναι εύκολο να μπερδευτείτε. Έτσι, εδώ είναι τα γεγονότα που πρέπει να ξέρετε προτού να αποφασίσετε.

Παιδοδοντιατρική

Η Παιδοδοντιατρική αποτελεί κλινική εξειδίκευση της Οδοντιατρικής επιστήμης με αποκλειστικό αντικείμενο ενασχόλησης τα παιδιά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Παιδοδοντιατρική

Ο Παιδοδοντίατρος χρησιμοποιεί ψυχολογικές τεχνικές και τεχνικές διαχείρισης της συμπεριφοράς ώστε να προσεγγίσει το παιδί και να το απαλλάξει από το άγχος.

Οι Ασθενείς μας

Χαμόγελα για τα οποία αισθανόμαστε υπερήφανοι!

Κάντε το χαμόγελο των ονείρων σας πραγματικότητα!