Αποστόλου Παύλου 36, 20131 Κόρινθος Κορινθίας

Βελτιώνουμε τις ζωές σας, ένα χαμόγελο τη φορά!
Τηλέφωνο Επικοινωνίας

+2741074277/+6946009835

Είμαστε Ανοιχτά

Δευτέρα-Σάββατο: 9:00 Π.Μ. - 5:00 Μ.Μ. Κυριακή: Κλειστά

Κλείστε Ραντεβού

Κερδίστε πίσω το λαμπερό σας χαμόγελο!

previous arrow
next arrow
Slider
Before ImageAfter Image
Εξοπλισμός

Σε ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών επιλέξαμε μερικά από τα τελειότερα μηχανήματα για να σας παρέχουμε άψογες υπηρεσίες. Περιληπτικά αναγράφονται παρακάτω τα κυριότερα από αυτά

 • 3Shape Trios3 Ψηφιακό Ενδοστοματικό scanner. Η τεχνολογία αυτή μας δίνει το καθοριστικό πλεονέκτημα για την αρτιότερη αποκατάσταση του κάθε οδοντιατρικού περιστατικού. Από το πιο ασήμαντο ελάττωμα, μέχρι την πιο σύνθετη αποκατάσταση, η ψηφιακή αποτύπωση της αρχικής κατάστασης στο στόμα του ασθενούς μας και η μελέτη και επεξεργασία του σε ψηφιακό επίπεδο , μας παρέχει το τέλειο αποτέλεσμα. Αυτό επιτυγχάνεται με την βοήθεια ειδικών λογισμικών :
 • Smile Desing: μια ψηφιακή προσομοίωση της τελικής μορφής στο νέο σας χαμόγελο.
 • Implant Studio-Planner: με την ανασύνθεση των ακτινογραφικών τομών CBCT γίνεται πρώτα η εικονική τοποθέτηση εμφυτευμάτων στο τρισδιάστατο ακτινογραφικό ανάλογο του ασθενούς. Εάν χρειαστεί μπορούν και να σχεδιαστούν εικονικά δόντια όπου λείπουν. Έτσι όλος ο σχεδιασμός στην τοποθέτηση των εμφυτευμάτων γίνεται στην κατάλληλη προσθετική θέση που καθορίζουν τα δόντια που θέλουμε να αποκαταστήσουμε σε κάθε περίπτωση. Στην συνέχεια μπορεί να εκτυπωθεί ο χειρουργικός νάρθηκας που μας καθοδηγεί για την ακριβή τοποθέτηση των εμφυτευμάτων.
Before ImageAfter Image
 • Ortho planner: είναι ένα λογισμικό που μας δίνει την δυνατότητα να προσομοιώσουμε το τελικό αποτέλεσμα μιας ορθοδοντικής θεραπείας. Έτσι βλέπουμε όλα τα βήματα στις ορθοδοντικές μετακινήσεις που πρέπει να ΄γίνουν από την αρχική μέχρι την τελική επιθυμητή κατάστασή. Στην περίπτωση που ο ασθενής μας έχει επιλέξει να κάνει την ορθοδοντική του θεραπεία με διάφανους αόρατού νάρθηκες, μπορούμε να προχωρήσουμε στην εκτύπωση των απαιτούμενων ναρθήκων. >>παραπομπή σε 3shape.
Before ImageAfter Image
 • CBCT Rayscan Sympony 3D Τρισδιάστατος ψηφιακός πανοραμικός τομογράφος υψηλής ανάλυσης, με δυνατότητα απεικόνισης πανοραμικής, πλάγιας κεφαλομετρικής και τρισδιάστατης τομογραφίας κεφαλής. Η ψηφιακή ακτινογραφία μας δίνει εξαιρετική και λεπτομερής απεικόνιση, με σημαντικά μικρή ακτινοβολία. Η ανασύνθεση των ακτινογραφικών τομών CBCT παρέχει ένα τρισδιάστατο ακτινογραφικό ανάλογό των γνάθων που συνδυάζονται με τα λογισμικά Implant και Ortho planner για την μελέτη και το σχεδιασμό της κάθε οδοντιατρικής θεραπείας.
 • Τρισδιαστατός Εκτυπωτής υψηλής ανάλυσης. Ο τρισδιάστατος οδοντιατρικός εκτυπωτής μας επιτρέπει να μεταφέρουμε με ακρίβεια στο στόμα προσωρινές και μεταβατικές αποκαταστάσεις, ορθοδοντικές συσκευές, νάρθηκες και με πολλαπλές άλλες εφαρμογές, που σχεδιάζονται ψηφιακά, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις δυνατότητες του ενδοστοματικού μας scanner. >>>>>>sprintray or… Flashforge hunter.
Before ImageAfter Image
 • Labomed μικροσκόπιο : Στην κλινική μας έχουμε επενδύσει σε εξοπλισμό αιχμής. Το οδοντιατρικό μικροσκόπιο LABOMED Prima DNT αντικατοπτρίζει έναν συνδυασμό απόδοσης και ευελιξίας, με γνώμονα τις εξελισσόμενες ανάγκες του σύγχρονου οδοντιάτρου. Με το έξυπνο σύστημα φωτισμού LED που διαθέτει, το καθαρό και ευκρινες οπτικό του σύστημα και την εργονομική σχεδίαση πολλαπλών υδραυλικών αρθρώσεων, το Prima DNT είναι ένα από τα κορυφαια οδοντιατρικά μικροσκόπια.
 • ENDOPILOT σύστημα Ενδοδοντίας για μηχανική επεξεργασία PROTAPER και έμφραξη OBTURA και SystemΒ-fill, με αυτόματο εντοπιστή ακρορριζίου
 • KODAK RVG 6100 Ενδοστοματική ψηφιακή ακτινογραφία με 2 αισθητήρες CCD 22MP και ειδικό software εντοπισμού τερηδόνας
Before ImageAfter Image
 • Zoom2 Philips συσκευή λεύκανσης δοντιών >>>zoom..
 • L-PRF συσκευή φυγοκέντρησης
 • 3 πλήρως λειτουργικά ιατρεία με έδρες A-Dec Cascade 1040 (made in usa) και χειρουργικές αναρροφήσεις με διπλό μοτέρ
 • Συσκευή υπερήχων μαλακών ιστών κλειστού κυκλώματος για θεραπείες των ούλων NSK Compi Pro που συνδυάζει και συσκευή σοδοβολής και γλυκίνης , και συσκευή υπερήχων για καθαρισμούς Satelec PMax2
 • 2 Χειρουργικά μοτέρ εμφυτευμάτων W&H Austria και NSK Surgi Pro Ιαπωνίας
 • Συσκευή χειρουργικού υπέρηχου για ατραυματική χειρουργική οστού PIEZOTOME 2 Satelec
 • Διοδικό LASER 890nm/10W με ευρύ φάσμα εφαρμογών και θεραπειών
Before ImageAfter Image
 • Ειδικό Software για ψηφιακή μελέτη και σχεδίαση με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή και οδηγού χειρουργικού νάρθηκα για την τοποθέτηση Εμφυτευμάτων
 • Ξεχωριστή αίθουσα αποστείρωσης με 2 κλιβάνους αυτόκαυστους class B και class S τελευταίας τεχνολογίας που παρέχουν υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας αποστείρωση σε σφραγισμένα εργαλεία. Συσκευή απολύμανσης και καθαρισμού χειρολαβών.
 • Συσκευή φιλτραρίσματος και απολύμανσης αέρα με χρήση UV ακτινοβολίας.